Δωρεάν διανομή για αγορές άνω των 30€.

ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Το κατάστημα μας είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται στο χώρο του κρέατος από το 1949.
Ιδρύθηκε από τον
αείμνηστο ιδρυτή ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ή (ΠΑΛΗΒΟ) και αργότερα πέρασε στα παιδιά του ΧΡΗΣΤΟ και ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ.

Από το 1992 και μετά, αναλαμβάνοντας εγώ με την βοήθεια της οικογένειάς μου και με πολλή προσωπική εργασία και σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, αλλά και ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ με τη στήριξη των πελατών μας έχουμε καταφέρει να οδηγούμε τις εξελίξεις στο χώρο της πώλησης και της διάθεσης κρεάτων και συνοδευτικών προϊόντων προς καταναλωτές και επαγγελματίες.
Είτε προτείνουμε ένα κομμάτι κρέας, μια συγκεκριμένη κοπή, μια συνταγή, ή λέγοντάς σας μια συμβουλή μαγειρικής, στόχος μας είναι να παρέχουμε σε εσάς και την οικογένειά σας μια κορυφαία εμπειρία φαγητού κάθε φορά που αγοράζετε από εμάς.
Για πάνω από 70 χρόνια, οι Πατρινοί εμπιστεύονται την οικογένεια Κωστόπουλος ως πηγή για τα καλύτερα κρέατα και την καλύτερη  εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών.
Η οικογένειά μας είναι προμηθευτής εκλεκτών κρεάτων για τρεις γενιές, και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προσωπικής εξυπηρέτησης.
Πρόσφατα, η Τέταρτη γενιά της οικογένειας Κωστόπουλος εντάχθηκε στην οικογενειακή επιχείρηση και εργάζεται μαζί με τους γονείς στο κρεοπωλείο.
Βρισκόμαστε στην
ΠΑΤΡΑ  σε έναν ιδιόκτητο, ανακαινισμένο χώρο, με άνετο πάρκινγκ, πλήρως εξοπλισμένο με τα κατάλληλα και πιο σύγχρονα μηχανήματα, για τη σωστή λειτουργία μας.Το κατάστημά μας, απασχολεί εξειδικευμένο προσωπικό, με συνεχή παρακολούθηση σεμιναρίων κάθε χρόνο.
Συνεργαζόμενοι με ελληνικές φάρμες, αλλά και με φάρμες του εξωτερικού, επιλέγουμε πάντα την καλύτερη ποιότητα για εσάς. Κρέατα φρέσκα, μικρής ηλικίας και ποιοτικά.Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το κρέας είναι φιλοσοφία.

Εδώ και τρεις γενιές φροντίζουμε για το καθημερινό τραπέζι της οικογένειας.


Με προσήλωση στην ασφάλεια του κρέατος και με γνώμονα τα αυστηρότερα υγειονομικά στάνταρ, προσφέρουμε στα παιδιά μας και τα παιδιά σας την καλύτερη ποιότητα. Οι πελάτες μας αποτελούν την προέκταση της επιχείρησης και έτσι οι παρατηρήσεις τους, οι απαιτήσεις τους και η γνώμη τους, λαμβάνονται υπόψη στην εξέλιξη του κρεοπωλείου μας.